Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه ملایر:دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر درصدی از حقوق خود را برای زلزله زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

منوچهر بابایی پور سرپرست دانشگاه ملایردر گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت :کارکنان و استادان واحد ملایر درصدی از حقوق خود معادل مبلغ 23610000 ریال را به زلزله زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان حادثه زلزله استانهای غربی کشورافزود: از همان ساعات اولیه حادثه تلاش خود را برای جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی از همکاران دانشگاهی و خانواده ها و بستگان و دوستان خارج از دانشگاه آغاز کردیم که در مجموع حدود 122 میلیون تومان به صورت نقدی و غیر نقدی جمع آوری و به مناطق زلزله زده از جمله ثلاث باباجانی، سر پل ذهاب و روستاهای اطراف، اسلام آباد، ازگله و روستاهای مرزی ازگله ارسال شد .

وی در ادامه در مورد جزئیات کمک های ارسال شده به مناطق زلزله زده افزود:  مسئولیت توزیع بخش عمده ای از کمک ها توسط بختیار فتاحی از اساتید دانشگاه ملایر که اصالتاً اهل مناطق زلزله زده است، صورت گرفت . از مجموع 23 میلیون تومان کمک های نقدی جمع آوری شده حدود 11 میلیون تومان با توجه به شناخت میدانی از منطقه به صورت نقدی به دانشجویان، خانواده های آنان و نیازمندان همان منطقه توزیع شد و حدود 12 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل بخاری های برقی و نفتی، مواد خوراکی، انواع کنسروها، برنج، لوازم بهداشتی و شوینده ها، پتو و تشک تحویل آسیب دیدگان شد.

وی در ادامه افزود:  سه محموله دیگر به ارزش حدود 75 میلیون تومان کمک های غیر نقدی با توجه به فعالیت های تخصصی شخصی و مشاوره ای فتاحی در زمینه گیاهان دارویی با شرکت های مستقر در تهران، توسط وی جمع آوری شد که محموله اول شامل داروهای مورد نیاز به دلیل تخصصی بودن تحویل سازمان هلال احمر سر پل ذهاب شد. دو محموله بعدی شامل مواد غذایی، انواع کنسروها، برنج، غذای آماده، لوازم بهداشتی و گرمایشی و 510 تخته پتو در بین آسیب دیدگان توزیع شد.

بابایی پور در ادامه اضافه کرد:در بخش دیگری از مدیریت توزیع با مسئولیت یکی از همکاران دانشگاه معادل حدود 15 میلیون تومان فرش، لباس بچگانه، پوشک زنانه، خرمای خشک، تن ماهی، آب معدنی، انواع کنسروها، روغن مایع، نایلون و ... جمع آوری و به نقاط صفر مرزی ازگله توسط دو دستگاه نیسان حمل و توزیع شد.

بخش دیگری از مدیریت توزیع را یکی دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه سعید آریاپوران، بر عهده داشتند و معادل حدود 5 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل تن ماهی، کنسرو، برنج، قند، لوزم بهداشتی و ... در روستاهای سر پل ذهاب توزیع شد

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری